Back to top

Aquí és on ballarà el Seguici Festiu de Reus per la Festa Major de Sant Pere

La carpa del Parc de la Festa s'ha muntat en les darreres jornades. Ara ja es poden començar a veure les grades on s'asseuran els ciutadans que han aconseguit entrada.

Enguany la Festa Major de Sant Pere no serà com tots voldríem, però serà la millor Festa Major de Sant Pere que ens permet la situació sanitària. Malgrat que en les darreres jornades estan canviant alguns protocols de seguretat per lluitar contra la COVID, com l'ampliació de la capacitat de les trobades socials o també la retirada de l'obligació de dur la mascareta, Reus Cultura va preveure un escenari al Parc de la Festa que complia amb els estàndards de seguretat del PROCICAT d'ara fa uns mesos i que és igualment vàlid per aquest final de juny tan bo pel que fa a la situació epidemiològica. 

Doncs bé, aquest escenari, al Parc de la Festa, s'ha anat aixecant aquesta setmana i ara, pràcticament, està enllestit. El que des de la regidoria de Cultura han volgut anomenar 'El Carrer de la Festa' és un espai cobert ubicat al Parc de la Festa i que acollirà les passades dels elements del seguici festiu i de la comparseria de la Festa Major de Reus durant els dies 27, 28 i 29 de juny. 

Concretament, el dia 27 s'hi veurà la Festa Major petita de la ciutat, amb els elements petits del seguici. El dia 28 de juny, el dia de Completes, s'hi podrà veure una passada a la tarda. I el dia de Sant Pere, el 29 de juny, tres en tota: un al migdia i dos a la tarda. Just després, i al parc annex, s'hi podrà veure l'encesa dels elements de foc que tradicionalment tanquen les actuacions a la plaça del Mercadal el dia de Sant Pere. 

Paraules clau:

Notícies relacionades