Back to top

Ara Pacte Local presenta les primeres 170 candidatures a Reus

Al camp de Tarragona en té 9 de confirmades, però aspira a tenir candidatura a totes les poblacions de més de 10 mil habitants.

Ara Pacte Local, la plataforma municipalista liderada pel PDeCat i Ara Catalunya, ha celebrat una convenció a FiraReus per presentar les primeres 170 candidatures de cara a les eleccions municipals del 28 de maig. En l'acte, en què hi han participat, entre d'altres, el secretari general adjunt del PDeCat, Marc Solsona, i el secretari general d'Ara Catalunya, Daniel Rubio, s'ha donat a conèixer el decàleg electoral i s'hi han fet debats i xerrades amb diversos alcaldes i candidats que concorreran als propers comicis sota la marca Ara Pacte Local.

On té candidatures confirmades?

Si bé a nivell català aspiren a superar les 250 candidatures, al Camp de Tarragona s'han fixat formar llistes a les 15 poblacions majors de 10 mil habitants, i de moment en tenen 9 de confirmades: Reus, Cambrils, Salou, Mont-roig del Camp, El Vendrell, Calafell, Cunit, Amposta i La Ràpita. Un cop es coneguin els resultats electorals, les diferents candidatures tindran llibertat per pactar amb les formacions que els permetin una "governabilitat" més estable. En aquest sentit, en queden excloses les formacions més "populistes i extremistes".

Paraules clau:

Notícies relacionades