Back to top

ARA Reus connectarà el sud de Reus i l'hospital amb un pas elevat

També, en matèria de Via Pública, proposen destinar 4 milions d'euros a la implementació d'un Pla Director de manteniment i conservació.

Aconseguir una ciutat de Reus a un sol nivell. Aquesta ha estat una de les línies d'acció principals de la campanya electoral d'ARA Reus i, precisament, d'això va una de les darreres propostes del grup municipalista de cara al 28M. 

En aquest cas, proposen unir la zona de Mas Iglesias, Barri Montserrat, Juroca i Fortuny, amb l’Hospital, la Facultat d’Economia i Empresa i el Tecnoparc, o el que ells denominen el districte 977@Reus. Volen fer-ho amb un pas elevat que permeti la circulació de trànsit rodat i que compti, amb carrils per a bicicletes, patinets i vianants

Cal tenir en compte que el projecte actual de l'estació de Bellissens no preveu un pas elevat, només un de subterrani, mentre que els veïns fa molts anys que reivindiquen la necessitat d'un pont elevat que els faci guanyar en seguretat.

També, en matèria de Via Pública, Ara Reus vol destinar 4 milions d’euros al llarg del pròxim mandat a implementar un Pla Director de manteniment i conservació, que tingui en compte les necessitats de cadascun dels districtes del municipi. 

Paraules clau:

Notícies relacionades