Back to top

Ara Reus es manté i repeteix amb dos regidors

La formació encapçalada per Daniel Rubio es manté a l'Ajuntament Reus amb dos regidors. Uns resultats que s'allunyen de les expectatives que s'havia marcat el partit, després de fer una gran aposta comunicativa. La formació municipalista perd a Jordi Cervera com a regidor al consistori reusenc, mentre que incorporen a Dolors Vázquez com a número 2.
Ara Reus es manté i repeteix amb dos regidors

Resultat amarg. Així s'ha viscut la nit electoral a la seu d'Ara Reus després de no aconseguir sumar nous regidors. El partit municipalista liderat per Daniel Rubio va mostrar-se abatut, tot i que sumat fins a 2.793 vots. Un resultats que els ha deixat amb el mateix nombre de regidors que ara fa quatre anys. De fet, Rubio ha assegurat que el seu partit no ha perdut força i s'ha defensat dels resultats posant sobre la taula que la formació municipalista ha hagut d'enfrontar-se a formacions tradicionals. A més, ha apel·lat de manera indirecta al Partit Popular, el qual s'ha quedat sense representació. Rubio ha exposat que 'tots volíem el tercer o el quart regidor, però també som realitstes i és que venim d'una situació molt polaritzada. De fet, hi ha partits de tota a vida que s'han quedat pel camí'.

Pel que fa a la governança, Rubio assegura que a partit d'aquesta setmana es posarà en contacte amb les forces polítiques que no tinguin una línia vermella. Cal recordar que, en aquest darrer mandat, Ara Reus ha sumat amb Esquerra i PdeCAT per constituir equip de govern. De fet, la formació espera ser decisiva davant la constitució del nou Ajuntament.


Resultats de les eleccions municipals a Reus:

26m


Paraules clau: