Back to top

ARA Reus promet bonificar el 50% de l'IAE als nous negocis

La formació municipalista també vol facilitar els terminis i els pagaments de les contribucions, segons les necessitats de cada família.

Ara Reus vol ampliar les bonificacions fiscals als emprenedors i empreses de la ciutat. Amb l'objectiu de captar nous negocis, prometen bonificar fins al 50% de l’Impost sobre Activitats Econòmiques per inici d'activitat, amb un període de fins a 5 anys d'exempció si l'empresa encara no presenta beneficis.

Un avantatge que també s'aplicarà a les empreses que ofereixin contractes de tipus indefinit, que tinguin en compte la igualtat de gènere, la contractació de persones amb limitacions funcionals, persones de més de 45 anys o aturats de llarga durada.

Així mateix, Rubio s'ha compromès a no augmentar impostos directes com l'IBI, la taxa de recollida d'escombraries i la de circulació, així com tots aquells impostos indirectes més enllà del que estableixi l’IPC.

També, aposten per facilitar els terminis i els pagaments de les contribucions, sobretot de cara a totes aquelles famílies amb problemes o risc d'exclusió social, contemplant, fins i tot, l'exoneració provisional.

Paraules clau:

Notícies relacionades