Back to top

Ara Reus proposa la creació de la Targeta Ciutadana per potenciar el comerç

Serà d'emissió gratuïta, es podrà utilitzar en els establiments i emplaçament culturals de Reus per accedir a descomptes i promocions

Ara Reus vol crear una Targeta Ciutadana per potenciar el comerç de la ciutat i les noves tecnologies. Els municipalistes asseguren que aquesta targeta serà d'emissió gratuïta, es podrà utilitzar en els establiments i emplaçament culturals de Reus per accedir a descomptes i promocions. També tindrà ús per al pagament dels aparcaments municipals i el transport públic i per accions amb l'administració pública, entre moltes d'altres opcions.

És una de les propostes en l'àmbit comercial, que ha anat acompanyada de la voluntat de la formació local d'associar aquesta targeta ciutadana a una aplicació mòbil en format de 'market place' per compra de productes comercialitzats a la ciutat. "El repte del comerç de Reus és la digitalització del sector i no hem d'oblidar que la ciutat és un dels grans centres comercials de Catalunya", ha refermat el candidat a l'alcaldia d'ARA Reus Daniel Rubio.

Rubio també s'ha referit a la creació d'un hub logístic a l'aparcament soterrat de la plaça de Prim. L'ha definit com "un centre de connexió en una doble direcció: l'emmagatzematge de mercaderies i la distribució dels productes dels comerços gràcies a les noves tecnologies".

Pel que fa al Mercat del Carrilet, Rubio s'ha posicionat de nou en contra de la resta de govern del qual encara en forma part. Assegura que la seva aposta és mantenir el Mercat del Carrilet a la ubicació actual, amb una reforma a fons de l'actual equipament. Pel que fa a la nova ubicació proposada per l'executiu, en plena avinguda del Carrilet, asseguren que la troben contradictòria per la necessitat d'entrada de camions de mercaderies a una zona "on la prioritat és que cada cop hi hagi menys vehicles circulant". Aposten per fer habitatge social o un viver d'empreses a la nau adquirida pel consistori.

Paraules clau:

Notícies relacionades