Back to top

ARA Reus proposa vols des de l'aeroport de Reus tot l'any

Els municipalistes volen impulsar la licitació d'un contracte de promoció turística, de prop de 6 milions d'euros, destinat a empreses del sector.

ARA Reus tanca el seu període de campanya electoral per a les eleccions municipals d'aquest diumenge 28 de maig amb una proposta sobre turisme i promoció de ciutat. En aquest cas, concentren esforços al voltant de l'Aeroport, que volen que compti amb més operadors i que ofereixi vols els 365 dies de l'any. Una aposta que volen assolir a través de la licitació d'un contracte de promoció turística de prop de 6 milions d'euros, destinat a empreses del sector.

Rubio ha explicat que, amb un augment de passatgers i de turistes, que faran nit a Reus, els municipalistes buscaran "atraure inversions relacionades amb la construcció de nous hotels, per reduir el dèficit de places de llits que - segons afirmen - hi ha a la nostra ciutat". Un altre dels punts que referma Ara Reus és l'impuls del turisme de congressos, en un espai com firaReus.  

Pel que fa a la valoració de la campanya electoral, Rubio ha assegurat haver liderat molts dels projectes de ciutat presentats durant aquests 15 dies. Com també ha celebrat la gran quantitat d'inquietuds ciutadanes recollides amb el projecte '1000 km per tu'.

Paraules clau:

Notícies relacionades