Back to top

Ara Reus reclama l'arribada del Corredor del Mediterrani

La formació d'Ara Reus fa una crida a l'arribada del Corredor i defensa que ha de ser Reus la ciutat que lideri aquest projecte al territori, per tal de contribuir al creixement del pol industrial local. Així ho han destacat en el marc d'una conferència amb la presència del president de l'associació Ferrmed, la qual reclama una línia complementària per a mercaderies entre Girona i Reus.
Ara Reus reclama l'arribada del Corredor del Mediterrani.

El partit liderat per Daniel Rubio ha organitzat una conferència per subratllar el dèficit en infraestructures que presenta Catalunya i també el territori. En aquest sentit ha destacat la necessitat de posar Reus en el focus de l'arribada del Corredor Mediterrani per tal d'impulsar el creixement empresarial. També ha reclamat la necessitat d'arribar a enteses entre els diferents actors del territori per a un bé logístic comú.

La conferència ha estat liderada per Joan Amorós, president de l'Associació Ferrmed, ens que té l'objectiu d'impulsar un gran eix ferroviari de mercaderies entre el sud i el nord d'Europa. En primera instància, demanen 'una via que uneixi Girona amb Reus i, a llarg termini, un cinturó que passés per Manresa, Igualada i fins a la capital del Baix Camp.'

Des de Ferrmed han subratllat la manca d'una planificació de país a l'hora de millorar la xarxa ferroviària amb la mirada posada en Europa.

Paraules clau: