Back to top

Ara Reus vol crear un nou edifici d'empreses al Tecnoparc

Ara Reus té clar que el futur econòmic de la ciutat passa per una aposta clara del món empresarial. Per aquest motiu, la formació municipalista aposta per la creació d'un nou edifici d'empreses que doni entrada a més de 1.500 treballadors.
Jordi Cervera i Daniel Rubio en acte de campanya d'Ara Reus

Ara Reus treu pit dels bons resultats que ha obtingut la regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament de Reus, capitanejada durant els últims 3 anys per Daniel Rubio. Segons el candidat de la formació municipalista, més de 1.200 persones han trobat feina a Reus durant el seu pas pel consistori reusenc.

Unes xifres que segons Rubio seguiran augmentant, sempre que hi hagi una aposta clara per les empreses del territori. Per aquest motiu, assegura que des d'Ara Reus aposten per la creació d'un nou edifici al Tecnoparc, que doni cabuda a més de 1.500 treballadors.

En un altre àmbit, la formació d'Ara Reus va presentar aquest dimecres al vespre les principals línies esportives del seu programa. En un acte celebrat a la sala Santa Llúcia, Jordi Cervera ha desvetllat dues propostes que busquen posar èmfasi en la promoció de l’esport: la creació d'unes beques per als embaixadors de l'esport de Reus i un centre d'interpretació d'escalada.

D'altra banda, des d'Ara Reus asseguren que seguiran apostant per les activitats populars com les bicicletades, les curses o les caminades. 

Paraules clau: