Back to top

Ara Reus vol recórrer 1000 quilòmetres per la ciutat durant la campanya electoral

El candidat a l'alcaldia d'Ara Reus, Daniel Rubio, ha detallat que faran visites diverses a entitats, comerços i empreses de cadascun dels districtes.

ARA Reus ha donat el tret de sortida a la seva precampanya electoral aquest dimecres, una precampanya en la qual la formació municipalista pretén recórrer 1000 quilòmetres per la ciutat. Sota el lema "1000 quilòmetres per tu", els membres de la candidatura visitaran els 55 barris del municipi per tal de conèixer les inquietuds dels veïns i veïnes i aportar-hi les seves propostes i solucions.

Durant quaranta-cinc dies, el candidat Daniel Rubio i els membres de la candidatura realitzaran una mitjana diària de 20 quilòmetres a peu per no deixar, diuen, a cap racó de Reus sense atenció. "Aquesta iniciativa plasma la realitat del nostre partit, la de viure i conviure amb la ciutadania", ha expressat Daniel Rubio. El candidat a l'alcaldia d'Ara Reus ha detallat que es duran a terme visites diverses a entitats, comerços i empreses de cadascun dels districtes.

Paraules clau:

Notícies relacionades