Back to top

Ari Sánchez: "Firmo jugar cada any a Reus"

La reusenca ha passat pel plató del Notícies de Canal Reus, on ha parlat del seu èxit al Reus Costa Daurada Open i també dels reptes d'aquest any

La reusenca Ari Sánchez va complir un desig aquest diumenge, després d'emportar-se el Reus Costa Daurada Open a la seva ciutat natal. Després de superar Gemma Triay i Alejandra Salazar (3-6, 2-7), Sánchez i la seva companya Paula Josemaría van imposar-se en un torneig especial per la ganxeta. La número 2 del rànquing del World Padel Tour ha passat pel Notícies de Canal Reus, on ha expressat que "guanyar un torneig professional a casa és un somni fet realitat". Assegura que vèncer a casa és "tancar un cercle molt bonic: allà on vaig començar, ara hi he guanyat un títol".

Objectiu del 2023: recuperar el número 1 del rànquing

Imposar-se en l'Open de Reus ha implicat una dosi de "confiança" al binomi català-extremeny, que segons Sánchez, ha de "continuar per aquest camí". Un premi que ha arribat després d'una gira dura per Sud-amèrica, on "no vam trobar el nostre nivell", explica la reusenca. Havent millorat en l'Open de Paraguai, la ganxeta recalca que pel torneig de la capital del Baix Camp "hi havia una motivació extra, i el cansament se'ns va oblidar".

L'entrevista sencera

El principal repte de Sánchez i Josemaría per enguany és "mantenir el nivell en tots els torneigs", però "sobretot arribar al número 1 del rànquing". La MVP de l'Open de Reus considera que "aquest any som més fortes i estem més preparades per aconseguir-ho". 

El suport de la ciutat

"Jo no tenia cap dubte que el pavelló estaria ple". Així de contundent s'ha mostrat la reusenca davant la resposta del públic ganxet. De fet, Sánchez destaca que "enguany té més mèrit perquè les grans parelles dels nois no han vingut". La ganxeta també ha volgut remarcar la feina prèvia de l'Ajuntament i Reus Esport i Lleure amb el Reus Pro Pàdel i la pista del Mercadal. 

Sánchez també vol que el World Padel Tour torni a Reus

La setmana passada, César Cano, vicepresident d'UPC, l'empresa que gestiona els Òpens 500, va passar pel Cercle Central i va deixar clar que l'organització vol tornar a Reus l'any vinent. Evidentment, Sánchez ha dit que "firmo ara mateix jugar cada any aquí a Reus. Ara també és veritat que estaré més tranquil·la perquè ja n'he pogut guanyar un, però òbviament hi hagi Reus per molts anys i que jo pugui estar-hi".

Recupera l'entrevista

Paraules clau:

Notícies relacionades