Back to top

Ari Sánchez i Paula Josemaría, campiones a Portugal

La reusenca i la de Moraleja s'han emportat el quart títol de la temporada, el Màster de Cascais (Portugal). Aquest triomf les situa, de nou, en el número 1 de la Race 2021.

Quart títol de la temporada per la reusenca Ariana Sánchez i la seva companya Paula Josemaría. En aquesta ocasió, el binomi s'ha emportat el Màster de Cascais, a Portugal, després de superar a Marta Marrero i Marta Ortega en la final (6-3, 6-4). Sánchez i Josemaría van jugar més agressives que les seves rivals des d'un bon inici, i això els hi va permetre guanyar el primer set en 45 minuts. En el segon set, Marrero i Ortega semblava que reaccionaven, però Sánchez i Josemaría van demostrar que, ara mateix, són les millors del món

Liderant la Race 2021

Amb aquest títol, la reusenca i la de Moraleja se situen primeres de la Race d'aquest 2021, gràcies als 1700 punts que s'emporten amb aquest Màster. El binomi és l'única parella que ha guanyat quatre títols aquest any: l'Open de Madrid, el Màster de Marbella, l'Open de Las Rozas i el Màster de Cascais. 

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Paraules clau:

Notícies relacionades