Back to top

Ari Sánchez i Paula Josemaría ja tenen el bitllet per la final

No hi ha hagut sorpreses, i Reus viurà la millor final possible entre les dues primeres parelles del món. La reusenca i la de Moraleja han superat Tamara Icardo i Virginia Riera en les semifinals (3-6, 4-6).

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

La semifinal ha iniciat amb un ritme trepidant, amb punts llargs i intensos que han mantingut igualat el duel. La reusenca Ari Sánchez i Paula Josemaría han volgut anar per feina, però davant s'han trobat a Tamara Icardo i Virginia Riera que han aguantat l'enfrontament amb dos punts d'or a favor. Tot i això, el primer set ha estat per la ganxeta i la de Moraleja (3-6) en poc més de cinquanta minuts.

Remuntada i a la final

En el segon set, Icardo i Riera han començat molt fortes, i han tingut el control del partit (4-2). A partir d'aquí, Sánchez i Josemaría han reaccionat i han capgirat el marcador (4-5), amb un punt d'or inclòs. Amb la dinàmica positiva, la reusenca i l'extremenya han sumat el darrer punt i s'han classificat per la final (4-6) després de d'una hora i quaranta minuts de partit.

D'aquesta manera, Reus tornarà a veure la mateixa final de l'any passat, un duel que enfrontarà les dues millors parelles del rànquing: Gemma Triay i Alejandra Salazar contra Ari Sánchez i Paula Josemaría.

Paraules clau:

Notícies relacionades