Back to top

Ari Sánchez i Paula Josemaría, a semifinals per la via ràpida

La reusenca i la de Moraleja jugaran les semifinals del Reus Costa Daurada Open després de superar Teresa Navarro i Marina Martínez (2-6, 2-6).

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Igual de dominadores que als vuitens de final, amb unes rivals que han plantat cara durant els primers compassos del primer set. La reusenca Ari Sánchez i Paula Josemaría han començat controlant el duel, però Teresa Navarro i Marina Martínez han competit de tu a tu (2-3). Un tram final perfecte ha donat el primer set a la ganxeta i la de Moraleja (2-6) en poc més de mitja hora.

Sentència ràpida

El segon set ha estat més complicat per Sánchez i Josemaría, que han vist com Navarro i Martínez han realitzat un inici ferm (2-3). Després de calcar el tram inicial del primer set, el binomi català-extremeny ha posat la directa i ha sentenciat (2-6) en poc més d’una hora.

En un Reus Costa Daurada Open 500 sense sorpreses fins al moment, Sánchez i Josemaría s’enfrontaran a Tamara Icardo i Virginia Riera en les semifinals de dissabte. Una parella que jugarà gairebé sense jugar en els quarts, ja que Bárbara las Heras s’ha lesionat aquest matí i s’han classificat després de pocs minuts de partit (2-1 en el moment de la lesió).

Paraules clau:

Notícies relacionades