Back to top

Ariana Sánchez, campiona del món de pàdel

La reusenca suma un nou títol després que el combinat estatal s'hagi imposat a Argentina en la final.

Superioritat indiscutible del combinat estatal en el Mundial de Dubai. La reusenca Ariana Sánchez i Paula Josemaría i el tàndem format per Gemma Triay i Alejandra Salazar, es van imposar en la final del torneig contra Argentina. El binomi català-extremeny va superar Delfina Brea i Aranzazu Osoro per 7 a 6 i 6 a 4, mentre que les segones del rànquing van guanyar Julieta Bidahorria i Virginia Riera per 6 a 1 i 6 a 2. D'aquesta manera, la selecció suma el vuitè Mundial de la seva història.

A la fase de grups, ple de victòries (i contundents) pel combinat estatal, que es va desfer sense problemes d'Alemanya, els Estats Units i Xile. Una contundència que es va repetir en els quarts de final contra Portugal i la semifinal contra Bèlgica

Recta final del World Padel Tour 2022

Després d'aquesta aturada pel Mundial, torna el World Padel Tour. Aquesta setmana es disputarà l'Open de Malmö, i del 21 al 27 de novembre el de Mèxic. Aquests són els dos últims òpens del curs, ja que del 15 al 18 de desembre es disputarà el Màster Final de Barcelona.

FOTOGRAFIA: Twitter Ariana Sánchez

Paraules clau:

Notícies relacionades