Back to top

Ariana Sánchez cau en la final de l'Open de Miami

La reusenca Ariana Sánchez i Paula Josemaría van caure en la final de l'Open de Miami, després de veure's superades per les números u del món, Gemma Triay i Alejandra Salazar (6-2, 6-2).

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

La primera final del World Padel Tour 2022 va tenir com a protagonistes a les dues millors parelles del rànquing mundial: les números u, Alejandra Salazar i Gemma Triay; i les números 2, la reusenca Ariana Sánchez i Paula Josemaría.

El duel va començar bé pels interessos de la parella catalana-extremenya, ja que van aconseguir situar-se amb un 0 a 2 a favor, un resultat que va ser una utopia, perquè les números u van emportar-se els sis següents jocs i van guanyar el primer set de la final (6-2). Sense poder reaccionar, el pàdel de Salazar i Triay va ser superior al de Sánchez i Josemaría, que van veure com se'ls hi escapava el primer títol de la temporada després de perdre el segon set (6-2).

Primer torneig i primera final d'Ariana Sánchez i Paula Josemaría. El binomi voldrà emportar-se el primer títol del curs en el pròxim Open del World Padel Tour, un certamen que es disputarà a Reus a partir de la setmana vinent i que comptarà amb Sánchez com a principal amfitriona.

Paraules clau:

Notícies relacionades