Back to top

Ariana Sánchez i Paula Josemaría no participaran en l'Open de València

Ariana Sánchez i Paula Josemaría no disputaran l'Open de València que es disputa aquesta setmana. En els tests previs a l'inici de la competició, Josemaría ha donat positiu per coronavirus.

Un positiu per coronavirus impedirà que la parella número u d'aquest 2021, que uneix a la reusenca Ariana Sánchez i l'extremenya Paula Josemaría, disputin el setè certamen del World Padel Tour. En els tests previs a l'Open de València, Ariana Sánchez va donar negatiu als tests, però la seva companya Josemaría va donar positiu. Ha estat la mateixa jugadora reusenca qui ho ha anunciat a través de les xarxes socials, on explica que ella ha donat negatiu. La seva companya Paula Josemaría ha confirmat que tot i donar positiu, es troba bé. Les dues han expressat la idea que tornaran a competir més fortes que mai.

Tot plegat arriba en un molt bon moment de forma del binomi català-extremeny. En el darrer mes s'han coronat com a campiones d'Europa per parelles i per equips, en l'Europeu disputat a Marbella; subcampiones del Màster de Valladolid; i campiones del Màster de Marbella.

Paraules clau:

Notícies relacionades