Back to top

Ariana Sánchez i Paula Josemaría no tenen aturador

La reusenca i la de Moraleja sumen el quart títol consecutiu a Madrid després d'imposar-se a Victoria Iglesias i Aranzazu Osoro (4-6, 6-2, 6-1). A més a més, s'han situat en la primera posició de la Race 2022.

Superlatives, poderoses i superiors. Aquests són alguns dels adjectius que defineixen l'actual estat de forma de la reusenca Ariana Sánchez i la seva companya Paula Josemaría, que s'han emportat el Màster de Madrid després de superar Victoria Iglesias i Aranzazu Osoro (4-6, 6-2, 6-1) en la final. Un duel que no ha estat senzill, ja que la parella número 13 de la Race 2022 s'ha emportat el primer set. 

Aleshores, el tàndem català-extremeny ha posat la directa i no ha desaprofitat l'oportunitat de sumar el quart torneig consecutiu del World Padel Tour. I no només això, sinó que Sánchez i Josemaría marxen de Madrid com a números 1 de la Race 2022 i enllaçant fins a disset victòries consecutives. Aquest és el setè títol que aconsegueixen Màgic i Dinamita enguany, i ben segur que no serà l'últim.

El World Padel Tour continua amb un calendari frenètic, i Sánchez i Josemaría començaran la defensa del número 1 de la Race 2022 a l'Open d'Amsterdam, que es disputarà aquesta setmana. 

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Paraules clau:

Notícies relacionades