Back to top

Ariana Sánchez, a punt per debutar a casa

Aquest dijous debuten la reusenca i la seva parella Paula Josemaría en el Reus-Costa Daurada Open. Les rivals seran Carolina Orsi i Sandra Bellver.

Amb il·lusió i ganes. Així és com es planteja el Reus-Costa Daurada Open la reusenca Ariana Sánchez, que aspira a emportar-se el primer títol de la temporada a casa conjuntament amb la seva companya Paula Josemaría. La parella número dos del rànquing té el cartell de favorites per guanyar aquest Open. En declaracions a Canal Reus, la reusenca assegura que "és un premi poder jugar a casa", i espera que "els nervis no em facin una mala passada". Sánchez desitja "poder fer un gran paper".

El binomi català-extremeny ve de perdre la final de l'Open de Miami, el primer certamen del curs, disputat ara fa unes setmanes. El tàndem vol millorar les prestacions mostrades a Florida. "Sabem que no vam tenir les millors sensacions", diu. Tot i arribar a la final, recalca que "el nostre objectiu no és només arribar-hi". La reusenca considera que "si estem al nivell, tenim moltes possibilitats de guanyar". 

La cirereta al pastís del Reus-Costa Daurada Open seria veure a la reusenca aixecant el títol. Abans, però, cal anar partit a partit. El primer, aquest dijous a la tarda contra Carolina Orsi i Sandra Bellver.

Paraules clau:

Notícies relacionades