Back to top

Ariana Sánchez s'emporta el primer títol del curs

La reusenca i Paula Josemaría han superat, en la final de sempre, a Alejandra Salazar i Gemma Triay (3-6, 3-6) i han aconseguit el Màster d'Abu Dhabi.

Tret de sortida a una nova temporada del World Padel Tour, un nou curs que sembla que continuarà amb les mateixes dues parelles com a candidates al número u del món: la reusenca Ariana Sánchez i Paula Josemaría, i Alejandra Salazar i Gemma Triay. I així s'ha fet palès en el Màster d'Abu Dhabi, el primer certamen de l'any, i que ha vist la final de sempre entre els dos millors binomis del panorama actual.

Sánchez i Josemaría han superat Salazar i Triay en dos sets (3-6, 3-6), en un partit que ha durat menys d'una hora i quaranta minuts. Final controlada pel binomi català-extremeny, que comença l'any de la millor manera possible. Evidentment, l'objectiu del 2023 no és cap altre que aconseguir la primera posició del rànquing del World Padel Tour.

Calendari intens

El circuit d'enguany és ple de torneigs: el mes vinent es disputaran els Òpens 1000 de La Rioja (Argentina), Xile i Paraguai. I ja en la recta final de març, a partir del 27, arrancarà l'Open 500 de Reus. Un certamen que s'allargarà fins al 2 d'abril i on, com l'any passat, Ariana Sánchez en serà el principal atractiu.

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Paraules clau:

Notícies relacionades