Back to top

Ariana Sánchez tanca el 2021 amb sis títols del World Padel Tour

El quart fascicle del resum de l'any esportiu va dedicat a Ariana Sánchez. La reusenca s'ha consolidat, un any més, com una de les millors jugadores de pàdel del món.

Ariana Sánchez tancava el 2020 anunciant un canvi de parella. Alejandra Salazar deixaria de jugar amb la reusenca i, en el seu lloc, s'incorporaria Paula Josemaría. Un binomi jove que des del primer Open, a Madrid, ja van deixar clar que competirien per tots els torneigs i estarien en les primeres places del Rànquing i de la Race 2021.

Els Open de Madrid, Las Rozas i Malmö han arribat de la mà dels Màsters de Marbella i Cascais, a Portugal. Una trajectòria que va permetre al tàndem participar en el Màster Final de Madrid, el darrer i gran títol de l'any al World Padel Tour. Amb un joc excels, Sánchez i Josemaría es van proclamar Mestres del pàdel després de superar a Marta Marrero i Lucía Sainz en la finalíssima.

L'any del debut de la parella es clou amb sis títols i la segona plaça de la Race 2021. Per tant, tot indica que el binomi format per la reusenca i la de Moraleja durarà anys i sempre es mourà per les primeres posicions del rànquing del World Padel Tour. 

Paraules clau:

Notícies relacionades