Back to top

Arnau Canal tanca la plantilla del Reus Deportiu Virginias

L'exjugador del Liceo aportarà físic i contundència en el joc ganxet, i també un potent xut exterior. Canal és la cirereta del pastís d'una plantilla que il·lusiona i ha firmat fins al 2026.

El desè moviment de l'estiu pel Reus Deportiu Virginias és per tancar la plantilla roig-i-negre. Arnau Canal és nou jugador roig-i-negre fins al 2026, després d'haver jugat l'últim curs amb el Deportivo Liceo (12 gols). El número 49 del Reus és el dotzè jugador confirmat de la plantilla ganxeta pel curs 23/24, i aportarà físic, contundència, sacrifici i més registres ofensius a l'equip de Jordi Garcia. El de Sant Hipòlit de Voltregà s'ha mostrat feliç de jugar al club reusenc

Comença la pretemporada

Canal tanca la plantilla d'un Reus que aquest dimecres comença a rodar amb les primeres proves físiques. Aquest dijous, torn pel primer entrenament del curs. Tot i que el primer objectiu de l'equip és la Supercopa, abans el conjunt ganxet disputarà la Lliga Catalana contra el Lleida (25/08 a Cambrils) i el Sant Just (29/08 a Sant Just).

Escolta les primeres declaracions d'Arnau Canal com a roig-i-negre

Paraules clau:

Notícies relacionades