Back to top

"Arquetips" arriba a l'Anquin's de la mà de Jesús Curiá

La galeria Anquin's de Reus exposa un recull de les obres de l'escultor Jesús Curiá. En ella, es pot veure l'ésser humà com a protagonista, amb escultures fetes de bronze, combinades amb altres elements, com la fusta.

L'escultor Jesús Curiá presenta a la Galeria d'Art Anquin's l'exposició "Arquetips", un conjunt d'escultures de bronze en les que el protagonista és l'ésser humà i la relació que té aquest amb la globalització.

L'element principal de les seves escultures és el bronze, que li ofereix unes textures especials, que en unir-se amb d'altres, com per exemple la fusta, recorden al món antic i al pas del temps.

L'Anquin's va ser la primera galeria d'art en què l'artista va exposar les seves obres l'any 1996 i actualment, és l'artista més internacional vinculat a la galeria, passant per galeries de Barcelona, Estats Units o Àsia.

Com assenyala l'historiador i crític d'art Ramon Casalé, "les escultures de Jesús, provoquen en l'espectador, la sensació de trobar-se dins d'un món on la realitat i l'intangible es confonen". L'exposició es pot visitar fins al 14 de juliol.

Paraules clau:

Notícies relacionades