Back to top

Arranca la construcció del nou moll de creuers del Port

Aquests 2019, el Port de Tarragona ha previst 25 milions d’euros d’inversions. Més enllà de les novetats al moll de les Illes Balears, on atraquen els creuers, l’equipament també preveu iniciar les obres de l’estació intermodal de Puerto Centro a Guadalajara
port de Tarragona

Els resultats econòmics del 2018 al Port Tarragona són lleugerament inferiors als de l’any passat (considerat un exercici històric) però no deixen de ser eminentment positius. 

De fet, el Port ha guanyat pràcticament 9 milions d’euros nets aquest 2018, el que permet desenvolupar el pla d’inversions previst pels propers anys. El 2019 està previst que arrenquin les obres de dos dels principals projectes del futur inminent del Port de Tarragona: d’una banda la nova terminal de creuers, amb una inversió de 25 milions d’euros, i de l’altra, la nova estació intermodal a Guadalajara, que s’ha de convertir en un punt de connexió per garantir el tràfic de mercaderies des de Tarragona i fins el centre de la península ibèrica. Una infraestructura que costarà 7 milions d’euros, i que aquests 2019 ja iniciarà moviments de terra i obra civil per valor de 1,9 milions.

Port

Paraules clau: