Back to top

Arranca la Mobile Week Reus amb una desena d'activitats

Els primers que han gaudit de la jornada han estat els professionals. Una cinquantena de persones s'han traslladat fins al Tecnoparc, on s'han portat a terme 4 conferències, sent el 5G el gran protagonista.
Mobile Week a Reus

La Mobile Week ja ha arrancat a Reus. Una desena d'actes es portaran a terme durant el dia d'avui en diferents espais de la ciutat. Entre ells, Redessa 1, on a partir de les 18h, els nens i nenes d'entre 8 a 12 anys podran gaudir de dos tallers infantils: un de robòtica educativa i un de música virtual.

Per la seva banda, el Casal de Joves acollirà la presentació de la 'MISI', el Xatbot per a joves de Reus, mentre que al Mas Pintat tindrà lloc una conferència per a famílies sobre la importància de treballar el pensament computacional des de la infància.

La Mobile Week tancarà les seves portes a Cal Massó amb una Taula rodona a les 19h sobre el futur d'un territori intel·ligent.

El 5G, el gran protagonista de la Mobile Week Reus

Durant tot el matí, però, ha estat el torn dels professionals, els quals s'han traslladat fins a les instal·lacions del Tecnoparc, on des de les 9.15 h fins a les 12.20 h s'han portat a terme 4 conferències, amb el 5G com el gran protagonista. Una tecnologia que suposarà una abans i un després, sobretot, en sectors com el de la salut o el transport.

Programa Mobile Week Reus 2020

Paraules clau:

Notícies relacionades