Back to top

Arranca el segon projecte del CD Riudoms a la Primera Nacional

El Club Deportiu Riudoms ja es prepara per a la segona temporada consecutiva a la Primera Nacional, la tercera categoria del futbol estatal, amb l'objectiu de consolidar-se a la competició.

Una segona volta de mèrit va permetre que el Club Deportiu Riudoms assolís la permanència a la Primera Nacional en l'any del seu debut a la categoria. Diversos canvis en l'àmbit tàctic van fer que les del Baix Camp donessin una passada endavant per assolir el seu objectiu. Enguany el repte canvia: el Riudoms vol consolidar-se a la lliga, sent "un equip a tindre en compte pels altres equips", explica el tècnic Raúl Lucha. 

Aquest any la competició compta amb 14 equips, en comptes dels 15 de l'any passat. El tècnic riudomenc considera que el grup serà més difícil que la temporada anterior. "Han baixat el Collerense i l'Espanyol B de la lliga Reto, i han pujat la Fontsanta i el Sant Lluís. Jo crec que el grup serà més competitiu", assegura. 

Pel que fa al capítol d'altes i baixes, el Riudoms ha perdut a dues jugadores que van ser clau per assolir la permanència: Joana Roig i Marta Lilo. Lucha diu que "perdem trenta gols entre les dues, més del 50% dels que vam fer l'any passat. Entre la gent nova i les que poden estirar el carro, haurem d'intentar sumar aquests gols".

Les riudomenques jugaran tres amistosos (Barça, Torelló i Cornellà) abans de debutar a la lliga el 5 de setembre al camp del Collerense.

Paraules clau:

Notícies relacionades