Back to top

Arrenca el casal d'estiu "Supera't"

Es tracta d'un casal adaptat per afavorir la inclusió social dels infants i joves amb trastorn de l'espectre autista o altres trastorns del neurodesenvolupament.

L'arribada del mes de juliol ve acompanyada de lleure. Els casals d'estiu inicien la seva programació per tal d'oferir hores d'esbarjo als infants i joves. Aquest dilluns 4 de juliol ha arrencat el casal esportiu d'estiu "Supera't" a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms. Durant les properes quatre setmanes, 32 famílies participaran al casal adaptat i inclusiu.

El projecte es basa en l'esport com a eina per treballar les habilitats socials dels infants i joves amb trastorn de l’espectre autista o altres trastorns del neurodesenvolupament. Enguany, se celebra la 4a edició del Casal esportiu d’estiu "Supera’t", una iniciativa que neix del treball conjunt entre el Club Natació Reus Ploms i l’Associació Supera’t. El projecte, que compta amb l’acompanyament de psicòlegs i educadors socials, organitza els joves en 3 grups per tal de gaudir de moments de lleure dedicats al futbol, el bàsquet o jocs a la piscina. A més, la iniciativa inclou teràpies assistides amb gossos.

"Creiem que tothom té dret a poder gaudir aquest estiu de les activitats lúdiques", explica la coordinadora del casal, Mònica Bellido. Un dels joves participants, Jon González, detalla que "es diu 'Supera't' perquè et superes".

Casal d'estiu adaptat

El casal, que té lloc de 9 a 13h, de dilluns a divendres, finalitza el divendres 29 de juliol i està subvencionat per l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades