Back to top

Arrenca el cicle de Caminades Populars de Reus amb una ruta per l’Any Ferrater

La ruta serà de Reus a Almoster i en finalitzar el recorregut es llegirà una selecció de poemes de l’autor reusenc.
caminada popular any ferrater

El diumenge 20 de febrer s’inicia una nova edició del Cicle de Caminades Populars Rutes Reus amb una caminada de Reus a Almoster. La Regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, amb la col·laboració de les Biblioteques Municipals de Reus i de l’Ajuntament d’Almoster, i amb el suport de Tretzesports, han dissenyat l’itinerari d’aquesta passejada amb motiu de l’any Gabriel Ferrater, que coincideix amb el centenari del seu naixement per apropar la figura i l’obra del poeta a tota mena de públic. Al final de la ruta es llegirà una selecció de poemes de l’autor reusenc.

Recorregut i inscripcions

El recorregut, de 10 quilòmetres, sortirà des de la Biblioteca Central Xavier Amorós a les 10 h, anirà per la Boca de la Mina, els Cinc Camins fins a Castellvell, i pujarà fins a Almoster, passant pel Mas Picarany on el poeta va passar la Guerra Civil amb la seva família i que forma part del seu paisatge literari. El punt d'arribada serà al costat de la piscina municipal d’Almoster, on l’organització ha disposat un servei d’autobusos gratuïts perquè els participants tornin a Reus.

Les inscripcions són gratuïtes i ja es poden fer a través d'aquest enllaç.

Aquesta ruta és la primera de les programades per enguany en el marc del cicle de Caminades Populars Rutes Reus. La resta de dates previstes són el 20 de març, el 24 d’abril, el 12 de juny, el 22 de juliol, el 9 d’octubre, el 13 de novembre i l’11 de desembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades