Back to top

Arrenca el Festival HaBaWaBa amb 30 equips europeus

Les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms ja han obert les portes al torneig de waterpolo de referència a Europa per als infants d'entre 9 i 12 anys: el HaBaWaBa. Un festival esportiu que s'allargarà fins aquest dissabte 6 de juliol i on participen un total de 450 jugadors i tècnics d'arreu d'Europa.
Festival HaBaWaBa al Club Natació Reus Ploms

Formar i promocionar l'esport del waterpolo entre els més petits. Aquest és l'objectiu principal del HaBaWaBa, el torneig de waterpolo de referència a Europa per als infants d'entre 9 i 12 anys. En total han estat 450 els participants que s'han traslladat fins a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms per oferir la millor versió d'aquest esport d'aigua.

"Ens agrada dir que és un festival, perquè la filosofia d'aquest torneig és que esdevingui una gran festa del nostre esport", explica Quim Colet, director del torneig.

Un autèntic festival de Waterpolo per als 30 equips europeus que formen part d'aquesta segona edició i que conviuran durant 5 dies. De fet, aquesta convivència és el que anima a molts equips a escollir aquest torneig, tal com assegura l'entrenador del Club Waterpolo Turia de València, Vicente Furió.

No obstant això, i segons Furió, per als nens i nenes el fet de poder competir amb altres jugadors i jugadores d'indrets tants diversos és el que més els motiva.

Fomentar el joc net i divertir-se al costat de joves amb la seva mateixa passió és el que caracteritza aquest torneig. Per aquest motiu, els esportistes també gaudiran d'una jornada sencera al parc d'atraccions Port Aventura.

Paraules clau:

Notícies relacionades