Back to top

Arrenca la 49a edició de la Fira ExproReus

La fira ExproReus avui enceta la seva 49a edició. I és que més de 150 expositors mostren els seus productes i serveis, des d'avui fins aquest diumenge. La característica principal de la fira és la seva varietat d'activitats, més enllà de l'automoció.
ExproReus

Avui comença la fira ExproReus, una cita que ja és tradició al calendari reusenc. La fira enceta la seva 49a edició, en què, tot i la seva varietat d'activitats, l'automoció continua tenint el paper més important. De fet, el sector del motor ocupa més de la meitat 20.000 m² que disposa la fira. I és que els encarregats dels concessionaris agafen aquesta cita molta il·lusió, i amb ganes de tornar a recuperar la bonança de les seves vendes.

A banda de l'automoció, ExproReus compta amb diversos expositors de salut, tecnologia, llar, restauració, i amb la sostenibilitat i l'ecologia com a uns dels principals protagonistes. Tot això, sense oblidar-se del tracte directe amb els clients, i la demostració en directe cap aquests mateixos.

Així doncs, des d'avui fins diumenge, la fira de Reus s'omplirà d'aquells que vulguin provar un cotxe o una moto, un sofà o unes paelles, o simplement gaudir d'alguns dels showcookings i tallers programats per a tots els públics.

Paraules clau: