Back to top

Arrenca la campanya en suport a l’Albert, acusat d'injúries a la corona

Tret de sortida a la campanya en defensa de l’absolució de l’Albert Bages, acusat d’injúries a la corona arran de la publicació d’un tuit.

Una seixantena de persones s’han concentrat aquest matí a la plaça del Mercadal de Reus en suport a l’Albert Bages, nascut a Montbrió, i que està citat a declarar a l’Audiència Nacional per haver publicat un tuit en contra la monarquia en el marc de la campanya “Corona Ciao”. L’Albert s’enfronta a un delicte pel qual si li imposa una pena de 4 mesos de multa amb una quota diària de 6 euros, el que suposa 720 euros, i també a una inhabilitació al dret de sufragi passiu, que no el permetria presentar-se a llistes en unes eleccions. L’advocat de l’Albert argumenta que el cas ha agafat dimensions desproporcionades i afirma que basaran la defensa en la llibertat d'expressió.

Després de dos anys del tuit polèmic, i lluny d’arxivar-se la causa, l’acusat està citat a declarar el proper 1 de març a l’Audiència Nacional a Madrid.

Campanya "Albert Absolució"

Des del grup de suport a l'Albert estan organitzant diverses xerrades a diferents pobles del Baix Camp per donar a conèixer el cas. La primera a Montbrió del Camp aquest dijous. se n'estan organitzant també a Mont-roig del Camp i a Cambrils, però encara no estan confirmades.

Paraules clau:

Notícies relacionades