Back to top

Arrenca la consulta sobre el Pla d'Acció Municipal

Els ciutadans majors de 14 anys tenen l'opció d'escollir quins projectes de l'acció de govern que s'ha presentat aquesta setmana volen que s'executin primer.
PAM

Dilluns, 25 de novembre, arrenca el procés de consulta a la ciutadania per prioritzar l'execució del pla d'acció municipal, el PAM, que el govern ha presentat aquesta setmana.

El procés s'allargarà fins el 12 de desembre, i permetrà als ciutadans majors de 14 anys indicar als polítics quines són les accions que consideren més urgents. Es tracta d'un altre dels processos destinats a fomentar la cultrua democràtica i participativa. 

PAM

20 vots cadascú

Els ciutadans que vulguin exercir el seu dret a vot podran escollir un total de 20 propostes incloses al PAM, 5 per cada un dels 4 eixos del pla d'acció del govern.

A diferència d'altres processos participatius, com els pressupostos, on els ciutadans poden presentar projectes i sotmetre'ls a votació, en aquest cas es tracta d'una consulta per copsar què considera la gent que és més urgent i on cal destinar-hi més esforços.

Audiència pública

La consulta arrenca el dilluns 25 de novembre i acabarà el pròxim 12 de desembre. El 3 de desembre a les set del vespre al Casal de les Dones, hi haurà una audiència pública per informar a la ciutadania del contingut del PAM i del procés participatiu. Un cop enllestides les votacions, es publicarà l'ordre escollit per la ciutadania de les accions a dur a terme i s'avaluarà el procés.

Reus Participa

Tot plegat es gestionarà a través de votacions on-line, al portal Reus participa, però també en urnes instal·lades als Centres Cívics i a l'Ajuntament. 

Paraules clau:

Notícies relacionades