Back to top

Arrenca la Ganxet Pintxo 2019

Un acte que també va servir a l'encara president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, per acomiadar-se, públicament, de la que ha estat la seva casa durant 13 anys.
Ganxet Pintxo de Reus 2019

Amb la cinta tallada i la foto de família feta, ha quedat inaugurada, oficialment, la Ganxet Pintxo 2019. Una 16a edició que estarà marcada pel Moderisme i per l'increment de la qualitat i el preu de les tapes. Uns canvis que segons la Cambra de Comerç de Reus, feia anys que reclamaven la trentena d'establiments que hi participen.

Entre la desena d'amants d'aquesta ruta gastronòmica es trobaven els 6 clubs de bàsquet de la ciutat, així com el Consell Esportiu del Baix Camp, amb motiu de l'any Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019.

L'acte inaugural de la Ganxet Pintxo també va servir a l'encara president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, per acomiadar-se públicament de la que ha estat la seva casa durant 13 anys.

Una inauguració on tampoc hi va faltar la presència del gegantó del Joan Petit, per recaptar fons per a la investigació contra el càncer infantil.

Paraules clau: