Back to top

Arrenca la Ganxet Pintxo de Reus

Aquest dimecres s'ha inaugurat la divuitena edició de la ruta de tapes, que ha servit per guardonar la fidelitat de persones i entitats.

Aquest dimecres s'ha donat oficialment el tret de sortida a la Ganxet Pintxo edició tardor 2021. Des d'aquest dijous, 4 de novembre i fins al pròxim 14 de novembre, una trentena d'establiments de la ciutat oferiran les seves propostes gastronòmiques a un preu de 3 euros i mig i amb l'acompanyament d'una consumició.

Es tracta de la recuperació total de l'esdeveniment després de la pausa imposada per la pandèmia i que coincideix amb el desè aniversari de la posada en marxa d'aquesta ruta de tapes.

Descarrega el mapa amb els locals de la Ganxet Pintxo

Premi a la fidelitat

Durant l'acte d'inauguració d'aquesta divuitena edició s'han lliurat els premis a la fidelitat, reconeixent així entitats i persones que han col·laborat amb la Ganxet Pintxo des dels seus inicis. En total s'han lliurat una vintena de guardons. També Ariel Santamaria, protagonista del cartell d'enguany ha cantat una de les seves cançons dedicada a la ruta de tapes. 

La fotografia de família

Ganxet Pintxo 2021

Aquest dimecres també s'ha fet la tradicional fotografia amb tots els restauradors i professionals que participen de la ruta de tapes. Un dels actes més típics de la prèvia de la posada en marxa de la Ganxet Pintxo. 

Ariel Santamaria canta la cançó de la Ganxet Pintxo

Paraules clau:

Notícies relacionades