Back to top

Arrenca la segona edició del cicle artístic Paradigmes

Cinc espectacles formaran part de la segona edició d'aquesta proposta, que tindrà Cal Massó com a centre neuràlgic

“Sota el ventre de la tortuga”. Aquest és el títol de l’espectacle que donarà el tret de sortida al retorn del cicle artístic Paradigmes. Es tracta de la segona edició de la proposta impulsada pel Bartrina Territori Creatiu i Cal Massó, que comptarà amb cinc produccions aquest 2023.

L’objectiu principal del cicle és fomentar el talent artístic local i donar-li el suport necessari. Els cinc espectacles que formen part d’aquest projecte compten amb la mirada de cadascun dels artistes que en formen part, per poder donar-los-hi una única forma. 

Pel que fa al primer espectacle, que es durà a terme aquest 9 i 10 de febrer a Cal Massó, vol transmetre el neguit que tothom ha tingut alguna vegada de voler un canvi en la seva vida. Una idea introspectiva que és recurrent en totes les obres del cicle. Ovidi Álvarez, Silvio álvarez, Miquel Guasch i Guillem Sanabra són els artistes que es troben al capdavant d'aquesta primera obra.

Entrades

El cicle es proposa poder arribar a públic divers i jove, no tant per qüestió d’edat sinó per la diversitat de gustos i interessos. Hi ha productes programats al llarg de tot l’any, i les entrades ja estan a la venda en línea i al Museu Salvador Vilaseca de Reus, a un preu de 4 €.

Programació 

  • 9 i 10 de febrer, a les 20:30 h: "Sota el ventre de la tortuga". Amb Miquel Guasch, Silvio Álvarez, Guillem Sanabra i Ovidi Álvarez
  • 20 i 21 d’abril, a les 20:30 h: "BUNKER. Introspective". Amb Marc Jubete

La resta d’espectacles seran els dies 1 de juny, 14 de setembre i 9 de novembre, i es detallaran més endavant.

Paraules clau:

Notícies relacionades