Back to top

Arrenca la setmana de la mobilitat sostenible

Aquest dilluns s'ha dut a terme una nova edició de la Cursa de Transport del Camp de Tarragona amb l'objectiu de promoure l'ús del transport públic entre la ciutadania. En aquesta ocasió, s'havia d'arribar a Vila-seca amb el menor temps possible amb el mitjà de transport sostenible que es volgués.

Aquest dilluns s'ha donat el tret de sortida a una nova edició de la Setmana de la Mobilitat. Fins al pròxim divendres dia 22 es promouran hàbits més sostenibles i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta o en transport públic. Un any més el Camp de Tarragona s'ha adherit a la iniciativa, que enguany se centra en el repte de l'eficiència energètica, posant l'accent en la intermodalitat. Precisament en el marc d'aquesta setmana, aquest dilluns s'ha celebrat la 10a edició de la Cursa de Transport del Camp de Tarragona, una iniciativa que vol demostrar a la ciutadania que, sovint, el cotxe no és tan competitiu com la mobilitat sostenible.

L'objectiu d'enguany ha estat arribar a Vila-seca en el menor temps possible amb el mitjà de preferència que els participants hagin escollit. En el cas de Reus, s'ha fet amb tren. Tot plegat, en una setmana on també hi ha la gratuïtat dels autobusos pels alumnes de secundària de la ciutat, o on s'estan implementant mesures per fomentar l'ús del transport públic com per exemple les bicicletes d'ús compartit, que estaran disponibles ben aviat.

Paraules clau:

Notícies relacionades