Back to top

Arrenca la vuitena edició de l'Encarxofa't de Cambrils

En aquesta ocasió, 26 restaurants s'han volgut afegir a aquesta proposta que oferiran des de carxofes farcides o gratinades fins a arrossos, cremes o suquets de peix

Des d'aquest divendres, 11 fins al 27 de març Cambrils dona el tret de sortida a la 8a edició de l'Encarxofa't, una manera de promocionar aquest producte propi de l'horta cambrilenca. En aquesta ocasió, 26 restaurants s'han volgut afegir a aquesta proposta que oferiran des de carxofes farcides o gratinades fins a arrossos, cremes o suquets de peix.

Els menús tenen preus assequibles per a totes les butxaques i l'objectiu és reivindicar Cambrils com a capital gastronòmica i, per tant, la cuina compta amb un gran nivell d'elaboració. Aquests dies també es durà a terme un concurs participatiu d'aparadors, on s'incentiva la compra als comerços locals amb un tiquet mínim de 10 euros. El client el podrà penjar a una aplicació, que es donarà d'alta, i entrarà a un sorteig d'un lot de productes.

La galera, l'altra triomfadora

L'Encarxofa't arriba pocs dies després que finalitzessin les jornades de la galera, que han superat les expectatives que es tenien des d'un principi i on fins i tot alguns restaurants estan allargant la proposta de menús.

Paraules clau:

Notícies relacionades