Back to top

Arrenca un "Mulla't" atípic que s'allargarà tot l'estiu

La iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple, 'Mulla't per l'esclerosi', es posa en marxa un any més amb l'objectiu de donar visibilitat a la malaltia i recollir fons per garantir els serveis als malalts, així com per impulsar-ne la investigació. En aquesta ocasió, degut a la COVID, l'acció es prolongarà durant els mesos de juliol i agost, per tal que s'hi puguin anar sumant piscines.

La campanya 'Mulla't per l'esclerosi' ha donat el seu tret de sortida aquest diumenge, en el cas de Reus a les instal·lacions del Club Tenis Monterols i del Reus Deportiu. L'edició d'enguany presenta múltiples novetats, ja que s'ha hagut d'adaptar a la situació actual, com ara la posada en marxa d'iniciatives virtuals.

A la demarcació de Tarragona, el 'Mulla't' ja ha començat a 48 piscines, en 3 d'elles de forma online. D'altres equipaments s'hi afegiran en les properes setmanes, com el Club Natació Reus Ploms. Tot i això, amb les circumstàncies d'enguany s'espera que hi participin moltes menys piscines. No obstant, els assistents s'han mostrat contents de poder donar suport a la iniciativa un any més.

Un confinament difícil per a les persones amb esclerosi múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple ha seguit, mitjançant fórmules de teletreball, la seva activitat d'acompanyament als usuaris durant el període de confinament. Malgrat tot, per la majoria no ha estat un escenari fàcil, ja que la situació els ha afectat tant física com psicològicament.

Per altra banda, sota el lema 'Mulla’t i fem que soni millor' s'ha donat a conèixer la cançó 'T’he imaginat tant', amb la finalitat d'incentivar els donatius. En el conjunt de Catalunya més de 150 piscines han posat en marxa la campanya, una xifra que suposa tant sols un 25% de les que s'hi adhereixen habitualment

 

Paraules clau:

Notícies relacionades