Back to top

Arrenquen els descomptes dels "Bons Reus"

A partir de demà dijous totes aquelles persones empadronades a Reus podran obtenir 20 euros de descompte repartits en 4 bons de 5 euros.

Els Bons Reus podran utilitzar-se a partir de demà dijous en els 250 establiments adherits a la campanya, des de comerços de roba fins a restaurants, perruqueries i centres d'estètica. En total, l'Ajuntament de Reus posarà a disposició de la ciutadania 80.000 bons que es podran bescanviar i fer-ne ús amb la compra de productes. 

20 euros de descompte per persona

Cada persona, sempre que estigui empadronada a Reus, podrà adquirir-ne un màxim de 4 amb un import de 5 euros cadascun. En conjunt, cada ciutadà disposarà de 20 euros de descompte que caducaran als 15 dies d'activar-los.

Pla de Reactivació Econòmica i Social

A través d'aquesta iniciativa, el consistori reusenc vol incentivar la compra dels ciutadans i ajudar econòmicament un dels sectors més castigats per la pandèmia. La campanya s'emmarca dins del Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus que destina 400.000 euros als Bons Reus. Es preveu que la iniciativa tingui un impacte econòmic directe de com a mínim 1.200.000 euros.

"Esperem que s'esgotin els Bons Reus"

La presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, Meritxell Barberà, veu amb bons ulls la campanya comercial que s'estrena demà.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades