Back to top

Arrenquen les jornades per la prevenció del suïcidi

Un seguit d'activitats amb la voluntat de conscienciar sobre la problemàtica que encara avui en dia existeix envers aquesta causa de mort i que va donar el seu tret d'inici amb la xerrada "Gabriel Ferrater i els mites del suïcidi"

Avui dia encara hi ha una manca de visibilització del suïcidi i un estigma molt gran. La voluntat de les jornades impulsades per l'Ajuntament de Reus i l'Associació Catalana del Suïcidi, és que la societat s'adoni que es pot parlar i tractar aquesta problemàtica en l'àmbit social, comunitari i mèdic.

El primer dels grans tres actes ha sigut una xerrada per trencar amb els estigmes que giren al voltant del poeta Gabriel Ferrater i de la seva mort, coincidint també enguany amb la commemoració dels cent anys del seu naixement.

Primer pla local de prevenció de la conducta suïcida de l'Ajuntament

Tot plegat forma part d'un pla local de prevenció de la conducta suïcida que ha posat en marxa l'Ajuntament de Reus per primera vegada per treballar aquest problema social.

A part d'aquesta xerrada, aquest dijous es presenta el llibre "El dilema de viure" de Carme Ripoll, i divendres es durà a terme la representació teatral "No m'oblideu mai" al Centre d'Art Cal Massó.

Paraules clau:

Notícies relacionades