Back to top

Arriba el clàssic més matiner

Reus i Barça es trobaran les cares en un clàssic que arriba més aviat que mai. Ambdós conjunts arriben havent guanyat les dues primeres jornades de l'OK Lliga.

Quan en prou feines els equips s'estan adaptant a la nova temporada de l'OK Lliga, el sorteig del calendari va proporcionar un clàssic a la jornada tres de la competició. Reus i Barça arriben al Palau d'Esports amb igualtat de condicions: havent resolt els dos primers partits amb victòria i coliderant, de manera anecdòtica a l'alçada de curs a la que estem, la lliga regular.

El Reus es planta al clàssic amb la bona dinàmica assolida en els dos primers partits de la lliga. Dues victòries, contra Igualada i Palafrugell, que confirmen l'estat de gràcia en el que es troba l'equip dirigit per Jordi Garcia. L'home gol ganxet, Raül Marín, assegura que "el Reus no és menys que el Barça", i que plantejaran "un partit de tu a tu". De fet, els reusencs van ser l'únic equip que no va perdre contra el Barça en l'OK Lliga passada

El rival

Respecte a la temporada passada, l'únic canvi a la plantilla del Barça és la baixa del màxim golejador històric de l'OK Lliga Pablo Àlvarez, que va fitxar pel Benfica després de no renovar el contracte amb el conjunt blaugrana. Tot i aquesta baixa important, sembla que, de moment, el Barça no se n'ha ressentit.

Els culers van patir per guanyar en la jornada inaugural a Voltregà (2-3), però van imposar la seva superioritat la setmana següent guanyant a l'Igualada (11-1), un equip que, precisament, ha perdut contra reusencs i barcelonins. Pau Bargalló i João Rodrigues, amb cinc i tres dianes respectivament, són els màxims golejadors de l'equip

Ivan González i Jonathan Sánchez arbitraran el clàssic, que es jugarà diumenge a partir de les 19 h al Palau d'Esports

Paraules clau:

Notícies relacionades