Back to top

Arriba el Festival Accents més flamenc que mai

Reus, Cambrils i la Selva del Camp acolliran del 3 d'octubre al 12 de desembre una quinzena de concerts, majoritàriament de música en català.

El Festival Accents arriba per setè any consecutiu amb el propòsit de reivindicar que la cultura és segura en època de pandèmia. Des de l'organització, admeten haver tingut dubtes a l'hora de fer el festival però creuen que actualment és més important que mai donar suport al sector cultural. 

El flamenc de Rocío Márquez a Reus

La cantaora de Huelva, Rocío Márquez, és un dels noms més reconeguts del cartell d'aquest 2020. Les entrades es posaran a la venda al web del Teatre Fortuny el 30 de setembre al preu de 22 i 18 euros a la web del Teatre Fortuny. Malgrat que el festival és majoritàriament de música catalana, des de l'edició passada, ja es va apostar per obrir-se a nous estils, per la qual cosa aquesta nova edició s'endinsa en el món del flamenc amb figures com l'esmentada anteriorment Rocío Márquez que comparteix cartell amb altres grups de l'estil com el duet Isabel Vinardell & Isabel Laudenbach i el grup local Alquimia Flamenco.

Rocío Márquez

Concerts de música catalana

Ferran Palau, Roger Mas, Blaumut, Joan Masdéu i los Hermanos Cubero, entre d'altres completen el cartell del 2020 que tindrà lloc del 3 d'octubre al 12 de desembre en aquestes tres localitats del Baix Camp.

Festival Accents

Paraules clau:

Notícies relacionades