Back to top

Arriba la 16a edició del Cap de Setmana Diatònic

El Cap de Setmana Diatònic celebra aquest any una nova edició en la qual es torna a apostar per diverses ubicacions arreu del Baix Camp, com són Reus, Colldejou, Mont-roig del Camp i Cambrils. La setzena edició d'aquest festival, que promou aquest instrument tradicional, se celebrarà del 13 al 16 de juliol.

Reus, Colldejou, Mont-roig del Camp i Cambrils han estat les localitzacions escollides per la realització dels concerts del Cap de Setmana Diatònic 2023, ja que des del final de la pandèmia que va obligar a cancel·lar l'edició de 2020, l'organització ha apostat per expandir el festival pel Baix Camp.

Enguany, s'ha apostat especialment pels grups del país i també "Km 0", per així donar a conèixer artistes del territori i convertir el festival en un aparador per a noves bandes de la zona. A més, aquesta edició comptarà amb un curs d'acordió, impartit per professionals, que tindrà lloc a Mont-roig del Camp, centre neuràlgic del Cap de Setmana Diatònic. 

Programació:

  • 13/7 22:30 h: La portàtil FM - ball Folk - Plaça de la Patacada, Reus: De la mà del músic Francesc Marimon tornen els balls folklòrics a Reus.
  • 14/7 22:30 h: Julivert (KM 0) - Àrea de Lleure, Colldejou: Els finalistes dels Premis Enderrock presenten el seu disc "A Tamarit!" reivindicant el seu lloc d'origen.
  • 15/7 22:30 h: Tapia eta Leturia - Ermita de la Mare de Déu de la Roca, Mont-roig del Camp: Un dels millors trikitilaris del País Basc torna a Mont-roig amb la seva música tradicional.
  • 16/7 12:30 h: Folk a mitges (Km 0) - El Peiró, Mont-roig del Camp: Concert vermut de la mà d'un duet amb un repertori tradicional i popular.
  • 16/7 20:00 h: Betzuca - Parc del Pescador, Cambrils: El Cap de Setmana Diatònic 2023 posa el punt final amb històries i cançons del nostre present i passat.

La setzena edició del festival és una mostra de la bona rebuda d'aquesta proposta, la qual continua apostant pels artistes locals i la música tradicional.

cap de setmana diatonic

Paraules clau:

Notícies relacionades