Back to top

Arriba la 4a edició de la Mostra d’Entitats de Voluntariat

Organitzacions de la demarcació hi tindran el seu estand, on exposaran i explicaran els projectes socials
voluntariat

Coincidint amb la celebració a tot el món del Dia Internacional del Voluntariat, Reus acollirà el dijous 5 de desembre de 10:30 a 14:00h a la plaça del Prim, la 4a edició de la Mostra d’Entitats de Voluntariat. Disset organitzacions de la demarcació hi tindran el seu estand, on exposaran i explicaran els projectes socials que realitzen gràcies a la participació de persones voluntàries. 

Es va haver d'ajornar per la pluja

El Punt de Voluntariat, un servei municipal que depèn de la Regidoria de Benestar Social i que gestiona la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), és l’encarregat d’organitzar aquesta mostra, que en principi estava prevista a l’octubre, i es va haver d’ajornar per la pluja.

El Punt de Voluntariat

L’objectiu d’aquest servei municipal és promoure i informar dels projectes de voluntariat que ofereixen les entitats de la ciutat amb la finalitat d'atraure persones voluntàries. Així mateix, assessora les persones que volen fer voluntariat i necessiten conèixer l'oferta i on dirigir-se. També col·labora amb les entitats socials per tal que puguin implementar els seus projectes i per facilitar-les el contacte amb possibles persones voluntàries.

Horaris d'atenció

El Punt de Voluntariat està ubicat al Centre Cívic del Carme (plaça de la Patacada, 10) i l'horari d'atenció al públic és els dimarts de 17 a 19 h i els dijous de 10 a 12 h, excepte els mesos de juliol i agost en què només obre dijous al matí.

El correu electrònic és el següent: puntreus@voluntaris.cat

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades