Back to top

Arriba la 4ªedició de la Incubadora TIC i Foodtech

La incubadora TIC i Foodtech arriba a la seva quarta edició i ja ha obert el període de captació de nous projectes. L’objectiu d’aquestes jornades és que experts assessorin iniciatives innovadores, les quals tinguin vinculació amb la tecnològica, i les facin créixer gràcies a un seguiment individualitzat, juntament amb un acompanyament post incubadora.

Potenciar nous projectes mitjançant la tecnologia és l’objectiu de la Incubadora TIC i Foodtech. El programa es basa en un assessorament personalitzat, fet per consultors experts, amb la finalitat de facilitar l’accés al mercat d’idees innovadores. Entre les mesures d’assessorament trobem incrementar l’acompanyament després de la incubadora durant el segon any i l’accés al finançament, a través d’inversors, xarxes privades, projectes col·laboratius, cerca de subvencions, entre d’altres.

Ara es posa en marxa la quarta edició, que es focalitza en propostes que apostin per les noves tecnologies i el sector agroalimentari, en especial les que tinguin impacte en la salut i el turisme. També es vol potenciar el coneixement sobre les necessitats dels clients i la captació de nous compradors. Tot plegat, a través de reforçar aspectes com la comunicació i l’storytelling, mitjançant xarrades amb professionals i tallers.

Paraules clau:

Notícies relacionades