Back to top

Arriba la Gran Nadala de Canal Reus

El pròxim dimecres 23 de novembre més de 1.200 nens i nenes de la ciutat formaran part de la Gran Nadal que es farà des de la Plaça del Mercadal i en directe a les 10 h per Canal Reus.

Despertar el cos... estirar els braços i les cames... i escalfar la veu... perquè arriba un dels moments preferits dels nens i nenes per Nadal! Així han començat el dia els alumnes de cinquè de primària de l'Escola Els Ganxets i és que el pròxim dimecres dia 23 de novembre, tenen una cita amb Canal Reus: La Gran Nadala.

Més de 1.200 alumnes de les escoles de la ciutat,sota la direcció de Jordi Salvadó,  participaran en aquesta cita, on es dona la benvinguda a les Festes de Nadal. De fet, enguany és encara més especial perquè torna al seu format habitual, de forma presencial i des de la Plaça del Mercadal. I com no podia ser d'una altra manera, les ganes i la resposta per part de tots els nens i nenes és molt i molt positiva.

"Fum, fum, fum"

El tradicional "Fum, fum, fum" és la cançó escollida per enguany, en una Gran Nadala que es podrà veure en directe per Canal Reus el pròxim dimecres a les 10 h del matí. Així doncs, ja ho sabeu, anoteu-ho al calendari perquè teniu una cita! I tot i que encara quedi una mica pel 25 de desembre, els alumnes de l'Escola els Ganxets, us desitgen... Bon Nadal!
 

Paraules clau:

Notícies relacionades