Back to top

Arriba la segona edició del Trofeu Ciutat de Reus de BTT

Després de l'èxit de participació de la cursa anterior, la segona edició del Trofeu Ciutat de Reus de BTT, la cursa de bicicletes de muntanya, torna a Reus. Una cursa amb diversos circuits en la qual hi podran participar tant ciclistes federats com no federats, i organitzada pel Club Ciclista Bike Race juntament amb la col•laboració de l'Ajuntament de Reus.
II Trofeu Ciutat de Reus de BTT

La cursa ciclista tindrà lloc aquest diumenge 22 de setembre, dins del marc de les festes de Misericòrdia. Comptarà amb dos circuits diferenciats, el circuit llarg i el circuit curt, que recorreran els municipis de Reus, Castellvell i Vilaplana. El punt de sortida i d'arribada serà el Polilleuger municipal Ciutat de Reus.

El circuit llarg constarà de 55 km amb un desnivell positiu acumulat de 1600 m, mentre que el circuit curt tindrà 35 km amb un desnivell positiu acumulat de 900 m. A banda, també hi haurà la modalitat infantil amb un circuit de 5,7 km, i un desnivell positiu acumulat de 80 m.

El preu de la inscripció és de 30 €, tant pels corredors federats com pels no federats, i es podran inscriure fins al divendres 20 de setembre, i el mateix dia de la cursa.

Des de l'Ajuntament posen èmfasi en la importància d'iniciatives com aquesta per tal d'ajudar a consolidar la pràctica de la BTT a la ciutat.

Paraules clau: