Back to top

Arriba a Reus la VI edició del Festival Psicurt

Del 7 al 10 d’octubre, es projectaran 29 curts de ficció i animació sobre temes com la violència masclista, l'assetjament escolar, el suïcidi infantil, el dol o les addiccions.

El Festival Psicurt ha presentat les novetats de la seva VI edició, segona consecutiva que se celebra a Reus. Del 7 al 10 d'octubre, al Teatre Bartrina i a l'Antiga Audiència de Tarragona, es projectaran 29 curts de ficció i d'animació sobre temes vinculats a la salut mental com són la violència masclista, l'assetjament escolar, el suïcidi, el dol, l'estigmatització de les malalties mentals o les addiccions.

A més, com a novetat, el dissabte dia 9 d'octubre, professionals del món de la salut mental participaran en dos col·loquis, sobre la maternitat i l'esquizofrènia. Pel que fa a la programació es projectaran 5 curts a la categoria animació i 24 a la categoria ficció. Després de cada projecció, el públic podrà votar cada curtmetratge des del seu telèfon mòbil mitjançant un codi QR.

L'acte inaugural es farà al Teatre Bartrina el 7 d'octubre

L'acte inaugural del festival es farà al Teatre Bartrina de Reus el 7 d'octubre a les 18.30 h i el de clausura, diumenge 10 d'octubre, a la mateixa hora, a l'Antiga Audiència de Tarragona. Les entrades per a tots els dies són gratuïtes, però cal fer reserva prèvia al web del festival.

Paraules clau:

Notícies relacionades