Back to top

Arriba a Reus el primer CFGM de danses urbanes

Encara s'han de donar a conèixer les dates de matriculació.

Reus obre territori en l’àmbit de la dansa urbana, ja que, juntament amb Barcelona i Lleida, impartirà el pròxim curs escolar el primer cicle formatiu de danses urbanes, després que el govern català hagi incorporat a l’oferta el títol en Tècniques de Danses Urbanes.

Els dos anys acadèmics de grau mitjà, d’unes 1400 hores, es cursaran a l’escola Artis. Les classes aniran des del hiphop i el popping fins a música aplicada a les danses urbanes o anglès, per la vessant internacional de la professió. També hi haurà lloc per a oferir hores de preparació física i tècniques complementàries de dansa clàssica i contemporània.

El cicle compta amb 6 professors, la Miriam Valero, l’Adrián Hernández, la Violeta Pena, la Izaskun Ortega, Bboy Artis i la Pilar Sanz, directora de l’escola. Per a segons quines assignatures, si existeix una titulació en l'àmbit, és un requisit per als professors. Per a les danses urbanes, el professorat són especialistes en base al currículum.

artis cfgm

Prova d'accés i matrícula

La prova d’accés que hauran de superar el màxim de 25 alumnes que finalment accediran al cicle es basarà en classes de danses urbanes, exercicis tècnics i en una preparació de solos per analitzar el potencial de cadascun dels interessats. Encara no s’han donat a conèixer les dates per preinscriure’s a l’oferta formativa.

Paraules clau:

Notícies relacionades