Back to top

Arriba el Torró de Reus

L’empresa Torrons Vicens ha presentat aquest matí el Torró de Reus, nou producte que treu al mercat aprofitant la Campanya de Nadal 2020 i que es vendrà arreu del món.

Reus ja té torró. L'empresa Torrons Vicens ha creat el Torró de Reus, un producte que combina el Menjar Blanc amb llet d'ametlla Almendrina i avellana torrada, fruit sec que compta amb el reconeixement de DOP Avellana de Reus. L'utilització d'aquests ingredients posa en valor els productes de la ciutat, un fet que segons l'alcalde, Carles Pellicer, "el converteix en un símbol d'identitat i un símbol de ciutat.

Torró de Reus

Aquest torró no és l'únic que conté ingredients reusencs, de fet, la qualitat de productes com l'avellana de Reus no es troba en altres fruits secs. El propietari de Torrons Vicens, Àngel Velasco, ha explicat que "tots els torrons d'Agramunt, es fan amb avellanes de Reus, ja que són les millors del mercat".

Un símbol de Reus

El disseny escollit per la capsa del torró ha estat el campanar de la Prioral i la rosa de Reus, els dos símbols per excel•lència de la ciutat.

torro

Paraules clau:

Notícies relacionades